Medische pedicure: de zorg die elke voet verdient

Feet & Care in Genk (Limburg) gaat een stapje verder voor jouw voeten. Uiteraard vind ik mooie, esthetische voeten belangrijk. Maar als gespecialiseerde voetverzorgster (medische pedicure) betekent voetverzorging voor mij ook het voorkomen van voetproblemen. Met andere woorden: mooie voeten gaan voor Feet & Care hand in hand met gezonde voeten. De service van Feet & Care stopt niet bij de basisverzorging. Je kan bij mij terecht voor gespecialiseerde voetverzorging, diabetische pedicure en sport pedicure. Een complete verzorging voor je voeten is slechts een telefoontje van je verwijderd!

Preventie geeft je lichte voeten

Je voeten hou je gezond door ze de juiste zorg te geven. Dat betekent meer dan alleen maar voetproblemen oplossen. In eerste instantie focus ik als gespecialiseerde voetverzorgster (medische pedicure) vooral op advies en preventie. Door een optimale voethygiëne en de juiste schoenen kan je flink wat voetproblemen voorkomen. Heb je toch last van eelt, likdoorns of kalknagels? Dan worden die door Feet & Care vakkundig en niet-invasief behandeld.

 

Gespecialiseerde voetverzorging voor pijnlijke aandoeningen

Hoewel ze vaak pijnlijk en vervelend zijn, zijn veel voetproblemen makkelijk te verhelpen mits de juiste verzorging. In mijn praktijk in Genk (Boxbergheide) behandel ik dagelijks aandoeningen zoals:

  • likdoorns
  • eelt
  • ingegroeide nagels
  • kloven
  • schimmel -en kalknagels

 

Ook voor een specifieke diabetische pedicure kan je bij Feet & Care in Genk terecht. Laat je voeten verzorgen door een erkende medische pedicure.

Sport pedicure,

aan aparte aanpak

Ben je een (professionele) sporter? Dan verdienen je voeten extra aandacht – ze worden immers ook extra belast. Je stelt er namelijk door het uitoefenen van je sport erg specifieke eisen aan. Bij sport pedicure gaan we uit van het optimaliseren van de conditie van je voeten. Een analyse wijst uit in welke mate je voeten, huid en nagels onder druk worden gezet.

 

Is die balans uit evenwicht? Dan wordt die hersteld in mijn praktijk. In andere gevallen wordt gewerkt aan het verder optimaliseren van die balans en het vermijden van toekomstige voetproblemen.

 

 

 

 

 

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde voetverzorgster (medische pedicure) die weet wat een persoonlijke en gespecialiseerde aanpak van voetproblemen én de juiste voetverzorging betekent? Neem dan contact op met Feet & Care in Genk, Limburg om een afspraak te maken. Je kan natuurlijk ook met al je vragen bij mij terecht.